سیاسیون حجتالاسلام والمسلمين «مسيح مهاجري» در فروردین 90 ديدار و گفتوگويي با آيتالله سيستاني از مراجع عاليقدر شيعه داشته است که در بخشي از خاطرات سفر خود درباره دیدار با آیتالله سیستانی در روزنامه جمهوری اسلامی نوشته است: آيتالله سيستاني به جز مطالبی که در ويژهنامه نوروز ۹۰ روزنامه خراسان خواندهاند اطلاعات ديگري هم درباره اظهارات آقاي مشايي و همفکران او دارند.
وقتي به سوال آيتالله که پرسيدند آيا مطالب ويژهنامه درست است؟ جواب مثبت دادم، ايشان گفتند: پس چرا اينها حمايت ميشوند؟ اينها از کوروش تعريف ميکنند و درباره حمورابي چيزهايي ميگويند که در مقابل اسلام است. من خودم درباره اين مطالب تحليل دارم، تحليل شما چيست؟ در جواب گفتم: تعريف از کوروش و اين قبيل حرفها براي اين است که ميخواهند جاذبهاي براي کساني که اين افکار را ميپسندند ايجاد کنند و آراي آنها را هم به دست بياورند. گفتند: اين، همان تحليلي است که من هم دارم ولي چه طور با انقلاب و قشر ديني قابل جمع است و چرا از اينها حمايت ميشود؟ همچنين سايت خبري «انتخاب» به نقل از اين يادداشتهاي مسيح مهاجري نوشت: از آيتالله پرسيدم: براي آقاي هاشميرفسنجاني پيغامي نداريد؟ گفتند: نه، البته رفتاري که با دخترشان کردند بسيار بد بود و آن نسبتهايي که دادند، حد دارد.منظور آيتالله سيستاني، برخوردي بود که در اواخر سال قبل در صحن حرم حضرت عبدالعظيم الحسني با يکي از دختران آيتالله هاشميرفسنجاني شد و با اهانت و الفاظ رکيک و نسبتهاي زشت او را وادار به ترک مراسمي کردند که به مناسبت درگذشت يکي از بستگان نزديک خانواده هاشمي رفسنجاني در آن مکان برگزار شده بود. خبر اين برخورد، در رسانهها منتشر شد و فيلم آن که توسط تلفن همراه برداشته شده بود نيز دست به دست چرخيد و حتي از تلويزيونهاي ماهوارهاي پخش شد و بسياري از مردم در داخل و خارج آن را ديدند. آيتالله سيستاني، جملات مربوط به دختر آيتالله هاشميرفسنجاني را با تاسف به زبان آوردند به طوري که ناراحتي کاملا در چهره ايشان آشکار بود. نظرات شما عزیزان:
درباره وبلاگ سیاستی بی دروغ و فرهنگی شفاف آخرین مطالب آرشيو وبلاگ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نويسندگان پيوندها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|||
![]() |